8 Tecken på att han är seriös med sin dejting!

När du dejtar någon du tycker om vill du självklart veta om den andra personen är lika investerad som du. Du vill ta reda på om personen är seriös med sitt dejtande och vilken nivå som personen i fråga vill ta det till, men det är inte alltid som det är bekvämt att fråga. 

Däremot finns det en del tecken och handlingar som visar vart er relation är på väg. Vi listar 8 tecken på att han är seriös med sin dejting! 

1. Han prioriterar att träffa dig och tar sig tid 

Om detta inte är fallet, så är det ett varningstecken du bör ha i åtanke. Någon som bryr sig om och är intresserad av dig kommer spendera tid med dig, även om det inte finns mycket av den. Ingen är för upptagen för att ses om det finns känslor och ett genuint intresse inblandat. 

2. Om han presenterar dig för nära och kära 

Detta kan även variera beroende på om det är er första dejt eller er 10:onde. Ju längre in ni kommer i ert dejtande så är ett gott tecken om du bli presenterad för en vän eller liknande. Om ni setts ett längre tag så är det ganska naturligt att du får träffa föräldrarna eller något syskon. Om personen ser en framtid med dig och anser att du är en viktig del av personens liv så kommer du att bli presenterad för både familj eller vänner allt eftersom.  

3. När ni umgås runt om andra människor 

Att bara sitta i soffan, titta film och beställa en pizza är mysigt. Däremot är det inte ett gott tecken om varje dejt utspelar sig ifrån soffan. Om han vill att ni hittar på saker tillsammans, där andra kan se er så är det ett gott tecken på att han är stolt över att ha dig i sitt liv.  

4. Ni har slutat spela “svåra” 

Det så kallade spelet är något som står väldigt högt i fokus inom dejtandet för en del. Det kan utspela sig i att man tänker på att vänta några extra minuter innan man svarar, så han inte tror att du sitter och väntar på meddelandet.  

När spelet att verka svår och upptagen inte är någonting du känner att du behöver göra så kan det betyda att ni båda känner er trygga i varandras sällskap och vart ert dejtande är på väg. Tillslut spelar det ingen roll vem som svarar snabbast eller som dubbelsmsar. Då är erat dejtande förmodligen på väg emot en seriösare nivå.  

5. När övernattningen fortsätter dagen efter 

Om han sovit över hos dig och inte rusar iväg det första han gör morgonen efter, så är ett bra tecken. Istället stannar han, ni äter frukost tillsammans och pratar. Kanske planerar ni även saker ni vill göra med varandra under dagen för att fortsätta dejten från kvällen innan. Detta är definitivt ett gott tecken på att han är seriös och ser att er relation är på väg någonstans. 

7. Ni tar bilder ihop 

Detta är definitivt någonting som bekräftar att han vill bli mer exklusiv med dig. Bilder som läggs upp på sociala medier för alla att se där både vänner och familj finns listade är ett mycket gott tecken på att han är seriös med sin dejting! 

8. Det känns rätt 

Ibland vet man bara att ens dejtande är på rätt väg. Större steg tas naturligt utan att du behöver fundera över vart ert förhållande är på väg. När du känner en tillit till den du dejtar och ser att hans handlingar matchar hans ord kan du vara säker på att hans intentioner är goda. 

Lämna en kommentar