Den bästa dejtingappen – träffa den rätta i mobilen!

Den bästa dejtingappen – Att träffa någon idag är enklare än någonsin. Istället för att behöva ge sig ut på krogen under helgen kan du ladda ner en dejtingapp för att se om det blir något napp för dig. En dejtingapp är både för dig som bara känner för att träffa någon för middag under helgen, och för dig som letar efter någon du kan spendera livet med.

För att göra valet av en dejtingapp enkelt har vi därför gjort en lista med alla de bästa dejtingapparna som finns tillgängliga. I vår lista kommer det både vara appar som du måste betala för, men även appar som är gratis att använda. För oss är det kvaliteten av dessa appar som är det absolut viktigaste.

Det kommer göra det enkelt för dig att hitta din nästa dejt, oavsett om det är en livspartner eller bara att träffa nya människor!

Topp 5 bästa dejtingapparna 2021

1. Match.com – Bli matchad med den rätta profilen redan idag!

Nästan alla i Sverige har idag hört om match.com och det är en app där många svenskar har hittat sin livskamrat på. Nämligen över 180 000 människor har hittills hittat kärleken på Match.com. Du kan genom Match, enkelt träffa människor i din stad som har liknande intressen som du har. Hemsidan är professionell och det är enkelt att hitta information vilket alltid är ett plus för en dejtingsida. Appen går enkelt att ladda ner till din mobil via app store. Det spelar heller ingen roll vilket operativsystem som du använder dig av då den är anpassad för alla.

Det kostar visserligen att bli medlem på Match.com, men det är en seriös dejtingsida som använder sig av den senaste SSL-krypteringen för att hålla dina uppgifter säkra. Match.com blev också utsedd till Sveriges starkaste varumärke för dejting under åren 2015, 2016 och 2018. Vi har satt denna som vår vinnare då det är en säker plattform där du blir matchad med liknande profiler. Det gör det enklare att hitta någon som verkligen passar dig.

2. GoodOnes.se – Legitimering med BankID för säkert dejtande!

Säkerheten är viktigt när det kommer till att dejta. Genom att dejta online idag är det tyvärr allt för många som startar fejk profiler, men med GoodOnes är detta inget du behöver oroa dig för. Alla som skapar ett konto hos GoodOnes måste legitimera sig med ett BankID. Det finns även stränga regler om att uppföra sig på ett korrekt sätt, annars blir personen portad från GoodOnes.

GoodOnes har många profiler och om du känner att det är rätt så swipar du bara. Svårare än så är det inte för att kunna börja att prata med någon! Appen är dessutom gratis att använda sig av, vilket alltid är en fördel då du kan testa på den för att se om det är den rätta appen för dig.

3. Happn.com – Träffa människor direkt från vardagen!

Happn är en unik app som har blivit allt mer populär på sistone. Deras koncept är att träffa personer i verkliga livet med hjälp av appen. Det kostar inget att bli en medlem på Happn, och den finns att ladda ner för alla enheter. Appen fungerar på så sätt att när du laddat ner den får du olika personers profiler skickade till dig som befinner sig i närheten av dig.

Du kan även kika platser du brukar spendera tid vid för att se om det är någon med en Happn profil som också spenderar sin tid där. Det är ett perfekt sätt att träffa någon som redan är en del av din vardag eller som kanske delar ditt intresse. Det går också att koppla samman dina sociala medier med ditt Happn konto för att matchas på det bästa sättet.

4. Tinder – En av världens mest kända dejtingapper!

Tinder är en app de flesta har hört talas om idag och det är en mycket populär dejtinapp både i Sverige och i övriga världen. Det kostar inget att bli medlem på Tinder, och det finns otroligt många användare. Att träffa någon via Tinder är enkelt, men tyvärr kan också vem som helst skapa ett konto. Matchningen går till på ett lite annorlunda sätt än andra dejtingappar då det mesta är baserad på utseendet. Detta är också anledningen till att många inte ser den som en seriös dejtingapp.

Det är dock många som ändå lyckat träffa sin partner via Tinder, och det finns ett brett utbud med medlemmar i många åldersgrupper. Tinder fungerar även med platsinfo, och visar profiler som är i samma närområde som du, perfekt om du är ute och reser och vill träffa människor där du befinner dig. Du kan använda denna app för att träffa någon enbart för en kväll, eller för att förhoppningsvis börja att dejta ditt livs kärlek.

5. Edarling.se

Om det är viktigt för dig att personen du ska träffa är högutbildad är Edarling ett bra alternativ. Det är en dejtingapp som är designad för dig som vill träffa någon som har en hög inkomst och har en god utbildning. Idag har det blivit en populär app i Sverige och allt fler använder den. Edarling är speciellt anpassad för den som letar efter ett långvarigt förhållande, och inte enbart vill dejta runt. Appen har lagt ett stort fokus på att matcha människor efter deras intresse, synen på livet och deras personlighet. Säkerheten är också viktigt för Edarling och det finns alltid någon till hands för att hjälpa dig när du navigerar dig runt i appen.

En sista tanke

Att börja dejta kan kännas läskigt, men när du väljer den rätta plattformen kommer det att bli mycket enklare och säkrare. Du vill välja en plattform utifrån ditt intresse och vad du är ute efter. Säkerheten är också viktigt för en dejting app vilket är varför de vi har rekommenderat är säkra plattformar. En viktig sak att ha i åtanke när det kommer till dejting online är att det alltid är viktigt att ta det försiktigt och att dejta ansvarsfullt!

Länkar och referenser

https://dejtasmart.se

https://se.match.com/

https://www.goodones.se/

https://www.happn.com/en/

https://www.edarling.se/

Lämna en kommentar