Bra dejtingsidor – Helt gratis!

Är du redo att ge dig ut i dejtingvärlden, men vet inte riktigt vart du ska börja? Ingen fara, det är många som är i samma situation. Du kan därför testa bra dejtingsidor helt gratis!

Detta då man som ny onlinedejtare kan ha det svårt att veta om man är redo att faktiskt betala för det. Att börja med en som är gratis eller som du kan prova på innan du behöver börja betala, är därför en god idé. I denna artikel kommer vi gå igenom olika dejtingsidor och appar som du kan använda dig av som är gratis eller har en gratis provperiod. 

Bra dejtingsidor – Helt gratis

Match.com – Jätten som funnits med länge 

Match.com är en av de mest etablerade dejtingsidorna online idag. Här kan du skapa ett konto gratis och kika runt på olika profiler för att se om du hittar någon som intresserar dig.  

Om du sedan känner för att testa på appen med alla dess funktioner kan du välja om du vill börja prenumerera på sidan eller inte. 

eDarling – För dig som söker ett varaktigt förhållande  

eDarling har plockat bort de flesta onödiga funktionerna och stannat på det som faktiskt spelar någon roll – att hitta en framtida partner. eDarling passar de som söker ett riktigt och långt förhållande, och vill hjälpa sina medlemmar att hitta just detta.  

Du kan till exempel göra ett test där sajten matchar ihop dig med den mest ideala partnern hos dem. Om du gillar sidan och vill uppgradera till betalversionen så erbjuder de även en kontaktgaranti. På detta sätt så garanterar de att du kommer hitta någon att träffa och dejta!  

Bumble – Där tjejerna får ta första steget  

Bumble är en app som idag går att använda i stora delar av världen. Den är både för dig som letar efter något romantiskt men också för den som vill skaffa nya vänner, vilket är perfekt om du till exempel är bosatt i en ny stad eller nytt land.  

För heterosexuella matchningar så behöver kvinnor alltid ta första steget och skriva, ifall du väljer att signa upp!  

Happy Pancake – En av de mest välbesökta dejtingsidorna  

Happy Pancake har även de funnits med länge på online dejtingfronten och är idag en av de största inom onlinedejting i Sverige och Finland. Idag har de nämligen över 800 000 medlemmar och är en dejtingsajt som är helt gratis. De har även en svensk kundsupport vilket uppskattas av många användare. 

Att Happy Pancake även manuellt granskar bilder, texter och konton gör att du som medlem kan känna dig så trygg som möjligt vid användning av sajten. 

Tinder – Appen som förändrade onlinedejting  

Tinder har de senaste åren exploderat världen över, och det är just det som är dess för- och nackdel. Du kan använda Tinder vart du än befinner dig. Oavsett om du väljer att använda appen hemma i Sverige eller när du är utomlands kan du alltid hitta intressanta personer att matcha med.  

Det gör också att det finns ett otroligt stort antal användare, vilket ibland kan vara svårt att kontrollera. Men generellt så finns Tinder för alla, oavsett ålder och om du letar efter någonting seriöst eller för en kortare romans. 

Tinder är gratis, men de har en premiumfunktion som du kan köpa till, där du får flera extra funktioner som du kan använda dig av när du swipear. 

Detta är några av de största online sajterna och apparna hos användare idag som du kan signa upp hos, oavsett om du är oerfaren av onlinedejting, eller om du bara letar efter någon ny sida att testa dig fram på. Prova på bra dejtingsidor helt gratis! Lycka till!  

Lämna en kommentar